KOCAELİ / GÖLCÜK - Yaşama Sevinci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu)

Haz

12 Mart İstiklal Marşı kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi kapsamında okulumuzda anma töreni gerçekleştirildi. Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla yapılan törende; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile günün anlam ve önemine değinildi. Bu anlamlı törende emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

6 Şubat tarihinde tüm ülkeyi derinden sarsan Kahramanmaraş deprem felaketi nedeniyle afet sonrası birincil ve ikincil derecede etkilenen öğrenci, öğretmen ve velilerimizin psikolojik sağlamlığını artırmaya yönelik psikososyal destek kapsamında, 20 Şubat tarihinde okulumuz psikolojik danışmanı Ayşe Tuba Mete tarafından öğretmen ve velilerimize yönelik psikoeğitim çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmalar için okulumuz Rehberlik Servisi'ne çok teşekkür ederiz.

Gölcük Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama Okulu eTwinning projesine katıldı